LIPOT, UNGARN

Lipot, Ungarn


I Lipot alt er taget sig af for at sikre dit hold en uforstyrret og faglig uddannelse erfaring med en ramme, der er perfekt til både at praktisere og restituere.


FRA 1830,- / 6 DAGE

OM TRÆNINGSLEJR I LIPOT

Tag til Lipot i Ungarn og deltag i en fantastisk fodboldlejr, vi tilbyder gode oplevelser til meget gode priser! En af vores dejlige sportsrejser i udlandet.

Lipot Football Centre er rangeret blandt de bedste i Ungarn og bruges af flere professionelle hold rundt i området. Kombineret med et hyggeligt hotel beliggende kun 400 meter fra markerne og gode træningskampe mod de bedste lokale hold, er Lipot virkelig en uddannelse himlen på jorden.

Efter træning kan gæsterne slappe af i sjove måder ved at spille tennis, fiskeri eller roning på den nærliggende sø, eller nyde alle de forskellige muligheder, der tilbydes på hotellets spa-faciliteter. Kun 1-1,5 timer fra Budapest, Wien og Bratislava, tilbyder Lipot også en stor mulighed for at udforske nogle af de smukkeste byer i Centraleuropa.

TRÆNINGSPAKKER I LIPOT

UDVIKLE

Overnatning og transport
7 Overnatninger på hotel
Helpension (morgenmad, frokost, aftensmad)
Hentning og levering ved lufthavn

Sportslig
To daglige træninger
Træningskamp mod lokale hold
Dragtvask og vand

Aktiviteter
Udflukt Budapest eller Wien

fra 3390,-

UDFORSKE

Overnatning og transport
5 Overnatninger på hotel
Helpension (morgenmad, frokost, aftensmad)
Hentning og levering ved lufthavn

Sportslig
Daglige træninger
Dragtvask og vand

Aktiviteter
Guidet udflugt til Budapest/Wien

fra 2945,-

SKRÆDDERSY

Overnatning og transport
Varighed?
Type overnatning?
Faciliteter? Pool?
Lokal Transport?
Flybilletter?

Sportslig
Antal træninger?
Natur/Kunstgræs?
Træningskampe?

Aktiviteter
Udflukter?
Go-Kart?
Guidet udflugt?

fra 1830,-
FACILITETER

Lipot Football Centre
Resortet ligger blot 10 minutters gang fra Hotel Orchidea.

Fitness faciliteter inkluderer en kunstgræs, fire græsbaner, bevægelige mål og fitnessudstyr, separat område for målmand træning, fitness, fysiorum og garderobeskabe.

TILLÆG

Højt niveaus træningskampe mod lokale hold
Modstandere finder vi blandt både lokale klubber, andre besøgende hold eller blandt professionelle klubber i Ungarn og nabolandene.

AKTIVITETER

Udflugt til Budapest
Med sin historie og gamle arkitektur i byen er det en meget interessant destination.

Udflugt til Wien eller Bratislava
Wien og Bratislava er også store byer, som er et besøg værd.

Fiskeri og tennis
I nærheden er der også en sø, hvor der er mulighed for både fiskeri og roning samt en tennisbane, der kan bruges en bare stenkast fra hotellet.

OVERNATNING I LIPOT

Lipot er en hyggelig landsby nordvest for Ungarn cirka 2 timer fra Budapest og 1 time fra Wien og Bratislava. Landsbyen har et behagelligt lavt tempo med idyliske gader og huse samt en dejlig lokale. Nærmeste større by er Gyor ligger omkring 30 minutter væk.

Lipot, Hungary

HOTEL ORCHIDEA

Hotel Orchidea er et lille og flot 4-stjernede SPA hotel i Lipot Ungarn med en kort gåtur til erhvervsuddannelsesområdet. Hotellets faciliteter inkluderer en indendørs og udendørs swimmingpool opvarmet af lokale kilder, frodig have med liggestole, en lille fodboldbane, 800m2 SPA, finsk sauna, solarium, massage, terapi værelse med stearinlys og aromaterapi samt et lille fitnessrum.

Desuden de tilgængelige mødelokaler for hold møde og cafe / bar med poolbord. Den rummelige restaurant har en hyggelig stemning og serverer meget god mad til samtlige måltider.

KONTAKT OS


Læs mere om vores brug af cookies. Cookie Politik | Privatlivspolitik


* Skal udfyldes

Start med at skrive, og tryk på Enter for at søge