LA NUCIA, SPANIEN

Det sydlige Spanien


Træningslejr I La Nucia, førsteklassestræningsfaciliteter danner rammen for den perfekte træningslejr med sol og varme.


OM TRÆNINGSLEJR I LA NUCIA

Besøg La Nucia i Spanien, den perfekte destination, hvis du vil have en højkvalitets fodboldlejr og en lang række aktivitetsmuligheder i et godt klima.

Med daglige direkte fly til Alicante fra flere danske lufthavne, og kun en lille time fra lufthavnen til La Nucia, er det nemt at skræddersy et ophold i den ønskede periode og varighed. Anlægget tilbyder mange faciliteter af høj kvalitet, og du kan vælge mellem hoteller nær stranden i Albir eller lejligheder tættere på anlægget. For fodboldinteresserede er det heller ikke skidt, at man har mulighed for at tage på en udflugt til Valencia for at se det europæiske tophold Valencia CF.

Læs også:
Englands landshold har også haft en rigtigt god oplevelse i La Nucia, læs her hvad Wayne Rooney og Roy Hodgson havde at sige om deres ophold i Spanien>> 

La Nucia Football Spain

Træningsanlægget

Træningsanlægget i La Nucia består af 1x 11v11 kunstgræs, 1x 11v11 naturgræs og 1x 11v11 hybrid.
Der er også 2x 8v8 kunstgræsbaner samt dedikerede faciliteter til strandfodbold og fodboldtennis.
Udover dette er der en række aktiviteter på anlægget såsom atletik, svømmebasin, fitnessrum, paddle tennis, tennisbaner og meget mere.

KUNSTGRÆS

Kunstgræs
Kunstgræsset holder god kvalitet, og blev renoveret i 2018.

HYBRIDGRÆS

Hybridgræs
Denne bane blev færdiggjort i 2019 og er fremstillet med den nyeste teknologi, en blanding af natur og kunstgræs.

NATURGRÆS

Naturgræs
På dette stadion spiller La Nucias førstehold sine kampe, og græsset er af høj kvalitet.

albir

Overnatning La Nucia og Albir

Vi arbejder med flere overnatningsmuligheder i området. Vores mest populære overnatningsmulighed er det 3-stjernede hotel Rober Palas, som ligger inden for gåafstand fra stranden i Albir, cirka 15 minutters kørsel fra træningsanlægget. Albir er en betydeligt roligere og mindre by en Benidorm og passer perfekt til hold på træningslejr.

Alternativt kan man indkvarteres i et lejlighedshotel tættere på anlægget og La Nucia. Dette kompleks er mere afsides, men det er kun en kort køretur til strandene i Albir og træningsanlægget. Vi tilbyder indkvartering med morgenmad, men der er også køkkenfaciliteter i lejlighederne og et stort supermarked 2 minutters gang væk, så du nemt kan organisere dine egne måltider.

Hotel Rober Palas

3-Stjernet Hotel
Hotel Rober Palas ligger 300 m fra stranden i Albir og ca 15 minutters kørsel fra træningsanlægget. Hotellet har udendørs pool, tagterasse, sauna, fitness og gratis internet. På første etage er der også en café med billardbord samt møderum som kan reserveres.

Appart Hotel Nuc Sun

Appart Hotel
Dette hotel består af flere typer lejligheder fra 1 til 3 soveværelser, alle med terrasser ud mod ude-og poolområde. Her har du morgenmad inkluderet i pakken og kan nemt arrangere måltider udenfor, da hver lejlighed er udstyret med fuldt udstyret køkken. Inden for et par minutters gang finder du en stor dagligvarebutik.

Hotellet har en udendørs pool, stue med poolbord og en stor tagterrasse med dejlig udsigt. Lejlighedshotellet ligger mere afsides, hvilket giver bedre sammenhold og styr på gruppen, ca. 3 km fra træningsanlægget i La Nucia og 7 km fra Albirs strande.

albir-beach

Om området

Alicante/Benidorm
Dette er velkendte byer for mange danskere, da det er blandt de første steder, der blev populære feriesteder i Spanien. Begge er større byer med et stort udvalg af hoteller, restauranter og caféer samt strande.

Albir
En mindre og mere stille kystby lige øst for Benidorm. Mere afslappende og rolig atmosfære end Benidorm gør det perfekt til at tilbringe tid her. Strandpromenade med mindre trafik og restauranter og cafeer.

Altea
Tæt på og inden for gåafstand af Albir ligger Altea, en gammel landsby på en lille bakke med smalle gader og trapper og gyder. Vi anbefaler til at tage en vandretur derop og nyde udsigten på vejen.

La Nucia
Placeret lidt inde i landet og karakteriseret mere af lokalbefolkning end af turisme. Stedet er bedst kendt for træningsanlæggene med professionelle faciliteter, der tiltrækker atleter fra hele verden.

La Liga-kampe

Professionelle kampe
Valencia CF – La Liga
Valencia CF spiller i Primera División og gør en udflugt interessant for alle, der ønsker at se spansk topfodbold på nært hold. Udflugten kan kombineres med et bybesøg i Valencia. Valencia ligger 1,5-2t nordøst for Albir.

Segunda División
I divisionerne under La Liga har du også flere lokale hold som Eibar, Elche, La Nucia, osv.

Kultur

Dem gamle bydel i Altea
Besøg den gamle bydel i Altea, som ligger inden for gåafstand fra Albir. Start i bunden og gå op ad trappen og de smalle gader, indtil du kommer op og få en god udsigt over Albir strande.

Grotter i Alicante
Canelobre Caves

AKTIVITETER

Aqualandia og Terra Mitica
Besøg et stort vandland eller en stor forlystelsespark, beliggende lige udenfor Benidorm.

Go-Kart
Alt fra små go-karts til børn og op til store kort til voksne på 1000-1500m lange baner.

TRENINGSPAKKER FOR LA NUCIA

GRUNDPAKKE

– Fly t/r Danmark- Alicante
– Ind-checket bagage
– Pickup og levering i lufthavnen
– Indkvartering i ønsket hotel- og værelsestype.
– Morgenmadsbuffet
– Frokostbuffet(kun v/Rober Palas)
– Aftensmadsbuffet (kun v/Rober Palas)
– 1 træning på kunstgræs à 90 min per overnatning
– Transport t/r overnatning – fodboldbaner
– Lokal assistance

PRIS VED FORESPØRGSEL

TILLÆG

– Ekstra Træningssessioner
– Træningskampe
– Leje af andre sportsfaciliteter ved anlægget
– Udflugter og aktiviteter
– CF Valencia-kamp
– Terra Mitica
– Aqualandia
– Go-Kart

PRIS VED FORESPØRGSEL

KONTAKT OS


Les mer om vår bruk av informasjonskapsler: Informasjonskapsler | Retningslinjer for personvern


* Obligatoriske felt

Start med at skrive, og tryk på Enter for at søge