FODBOLDTRÆNINGSLEJR - EMMEN, HOLLAND
To timer fra Amsterdam.
Kort rejse fra Danmark, god lokal matching og et ideelt hotel gør Emmen til en fremragende rejsedestination for alle typer hold.

HVORFOR ANBEFALER VI EMMEN?

Odoorn/Emmen i Holland ligger omkring to timer fra Amsterdam og passer både til elite og breddehold. Førsteklasses træningsfaciliteter i gåafstand fra hotellet, gode muligheder for træningskampe og et lille hotel med flere aktiviteter og få forstyrrelser giver alletiders rammer uanset om I ønsker en social tur for at styrke holdfølelsen eller er mere ambitiøse.

Stort udvalg af billige fly
Amsterdam er både et populært rejsemål og har en af de største lufthavne i Europa, og derfor er der et stort udvalg af flyforbindelser til gode priser.

Træningskampe mod dygtige lokale hold
Vi matcher jeres færdighedsniveau og finder lokale hold, I kan spille imod. For elitehold er både FC Emmen, FC Groningen og SC Heerenveen mulige modstandere.

Hotel Oringer
Dette lille hotel byder på rolige rammer for opholdet, det har blandt andet bowlingbaner(!), fine udeområder og bordtennisbord samt organiserer BBQ-aften.

Socialt og mulighed for spændende udflugter
Besøg storbyen Amsterdam og tag en tur til Ajax stadion.

holland-emmen

Træningsanlægget

I Odoorn benytter vi et anlæg, som ligger fem minutters gang fra hotellet. Anlægget består af tre naturgræsbaner af meget god kvalitet.

Hvis holdene ønsker kunstgræs, kommer der transport som tillæg, da der er gode kunstgræspladser fem minutters kørsel fra hotellet.

I Emmen-området er der mange fodboldklubber med forskellige niveauer, og vi organiserer træningskampe mod lokale hold fra bredde til elite.

I Odoorn finder du også fire tennisbaner, hvis holdene ønsker alternative aktiviteter, har hotellet også sin egen bowlinghal.

OVERNATNING I ODOORN/EMMEN

Odoorn er en lille, fredelig landsby, som ligger knap 10 km udenfor Emmen. Indkvarteringen er tæt på byens centrum og i gåafstand fra træningsbanerne.

de-oringer-marke-1

HOTEL DE ORINGER

Godt 3-stjernet hotel centralt beliggende i Odoorn i gåafstand til træningsfaciliteterne. Hotellet ligger kun to timers busstur væk fra cemtrum af Amsterdam. Hold, der ønsker at kombinere en træningslejr med socialt indhold, anbefales at bo i dette område, som også byder på mange spændende udendørsaktiviteter.

Hotellet har fine udeområder, 6 bowlingbaner og bordtennisbord. De arrangerer også en bowlingaften med BBQ i stedet for middagsbuffet én gang under opholdet.

Hotellet

De Oringer Marke
Et lille hyggeligt 3-stjernet hotel med fantastisk udendørsområde.

Værelserne

Tremandsværelsel
I vores standardpakker inkluderer indkvartering i tremandsværelser med mulighed for opgradering til dobbeltværelse eller enkeltværelse.

AKTIVITETER

Bowling og BBQ
Hotellet har sin egen bowlingbane, der er også mulighed for at lave en BBQ-aften, hvis man ønsker en afveksling fra restauranten.

cupspecialist treningsleir cupresor fotbollresor turnering

AMSTERDAM

Besøg byen Amsterdam og oplev et af Europas knudepunkter, cirka to timer udenfor Odoorn/Emmen.

Her kan du enten tage en dagstur og opleve den kulturelle by, også i kombination med Stadionbesøget på Ajax, eller hvis du er heldig og planlægger derefter, kan vi også arrangere en kampudflugt for at se en kamp på Ajax Stadion.

AJAX

AJAX
Tag på en stadiontur eller hvis det passer, arrangerer vi en kampudflugt.

AKTIVITETER

Udflugter til Amsterdam
Flere muligheder for udflugter, hvad enten du vil kigge på kanalerne eller besøge byens utallige museer.

TRÆNINGSPAKKER I EMMEN

GRUNDPAKKE

– Fly t/r Danmark- Amsterdam
– Indchecket bagage
– Pickup og levering på flyplass
– Overnatning på Hotell De Oringer Marke i tre- eller firemandsværelser
– Morgenmad, frokost og aftensmad
– 1 træning à 90 min på naturgræs per overnatning
– Wifi på hotellet
– 1 Bowlingaften med BBQ-buffet (i stedet for hotelmiddag)
– Lokal assistance

VALGFRI TILLÆG

– Ekstra træning
– Træningskampe
– Udflugter og aktiviteter
– Tur til Amsterdam
– Stadion tour på Ajax Stadion
– Kampudflugt til Ajax eller andre hold i Eredivisie

KONTAKT OS


Læs mere om vores brug af cookies. Cookie Politik | Privatlivspolitik


* Skal udfyldes

Start med at skrive, og tryk på Enter for at søge