cupspecialist treningsleir cupresor fotbollresor turnering

Spanien: TOPVALGET for pre-season træningslejr!

Fodboldfaciliteter på højeste niveau, mulighed for at spille træningskampe, mulighed at se FC Barcelona live på Camp Nou. Tilføj et vidunderligt klima, så har du nogle af grundene til, at så mange fodboldhold rejser til Spanien på træningslejr før sæsonen begynder. Vi er glade for at kunne byde de skandinaviske hold velkommen til Salou, La Nucia (NYHED), og Lloret de Mar (NYHED.

 

Salou – Skabt til fodboldlejr!

Salou ligger én time syd for Barcelona og er en charmerende badeby med et stærkt fokus på sportsturisme. Complex Esport Futbol har over 20.000 spillere om året. Der er ti ellevemandsbaner, faciliteter designet til professionelle hold, og alt er UEFA og FIFA certificeret! I Salou er der også meget gode muligheder for at organisere træningskampe mod dygtige hold.

1 km fra træningsanlægget ligger Cambrils Park Sport Village som tilbyder et meget behageligt ophold sammen med en række rekreative aktiviteter. Udover ​​højkvalitets indkvartering, vil du også finde en restaurant, fitnesscenter, spa og butikker på stedet. Det praktiske og behagelige ved en træningslejr i Salou giver spillere og trænere mulighed for at fokusere 100% på fodboldaktiviteterne.

ANBEFALING: Se FC Barcelona live og få en træning med UEFA-Pro træner!

Pakkepris: 7000, – 6 dage / 5 overnatninger, FLY: Kastrup – Barcelona. Kontak os her >>

La Nucia – Europas bedste sportsby

La Nucia Football Spain

La Nucia er en ypperlig destination for hold, der er på udkig efter højkvalitets faciliteter til fodboldtræning, en bred vifte af rekreative aktiviteter og strandliv i et vidunderligt klima. Byen blev udnævnt til Europas bedste sportsby i 2013. Dette har gjort La Nucia attraktivt for professionelle fodboldhold og atleter fra hele verden.

Englands landshold havde i hvert fald en fantastisk oplevelse her! Læs hvad Wayne Rooney og Roy Hodgson havde at sige om deres ophold i La Nucia>>

Her kan du flyve til Alicante eller Valencia og være i kystbyen efter en 45 eller 90 minutters kørsel. Natur, historiske steder og en smuk strand i det varme middelhavsklima bidrager også til, at grupper der besøger La Nucia får et strålende ophold.

ANBEFALING: Se Valencia FC live på Mestalla Stadium

Pakkepris: 7.000, – 6 dage / 5 nætter, Fly: Kastrup – Alicante. Kontak os her >>

Lloret de Mar – Vores nyeste fodbolddestination!

Træningslejr i Lloret de Mar, kombinationen af ​​fodbold og et behageligt ophold i en kystby som ligger en times kørsel nord for Barcelona. Bo på et 4-stjernet hotel med et par minutters gåafstand til gode kunstgræspladser. Der er også flere lokale hold, vi kan også arrangere træningskampe i dette område. Her har du mulighed for at besøge RCD Espanyols træningsanlæg til træningsessioner med akademitrænere og få en introduktion til, hvordan de driver deres spillerudvikling.

Lloret de Mar tilbyder også mulighed for at slappe af på smukke strande og besøge Barcelona for at se fodboldkampe eller få nogle kulturelle oplevelser.

ANBEFALING: Besøg RCD Espanyol træningsfaciliteter til træningsession med akademitrænere >>

Pakkepris: 7000, – 6 dage / 5 overnatninger, FLY: Kastrup – Barcelona. Kontak os her >>

KONTAKT OS


Læs mere om vores brug af cookies. Cookie Politik | Privatlivspolitik


* Skal udfyldes

Start med at skrive, og tryk på Enter for at søge

cupspecialist treningsleir cupresor fotbollresor turnering