Kjøbenhavns Boldklub’s Thomas Brix og John Horsted besøgte Salou Camprils Park og fortæller nu hvorfor Salou uden tvivl er et af verdens mest kvalificerede fodboldcenter for unge og senior fodboldhold!

“Det er efter vores opfattelse meget vigtigt, at hvis et fodboldhold skal på en udenlandstur skal der være en stor del af fagligt indhold samt det skal være med til at løfte det sociale sammenhold.

Efter vores besøg i Salou, Cambrils Park kan vi bekræfte, at stedet rummer det hele, her kan vi sende drengene trygt afsted. Cambrils Park er velorganiseret og alt foregår i sikre rammer og en professional ramme.
Der er mulighed for en fantastisk træningslejr, i fantastiske rammer – med UEFA Pro trænere så det fodboldmæssige kan kun blive en helt fantastisk oplevelse for drengene, og som de kan bruge i deres videre fodbold karriere.

Selvom man kommer for at blive bedre til fodboldt, er der masser af aktiviteter for drengene i rolige omgivelser udenom fodbolden, da der er mange muligheder for organisere en en masse andre aktiviteter i parkens faciliteter.

Cambrils Park er fyldt med internationale hold og muligheden for at lære spillere og hold fra andre lande er helt unik. Dertil kommer, at drengene spiser morgenmad, frokost og aftensmad i spisesalen, hvor den store buffet hver dag tilbyder et stort udvalg af sunde retter – tilberedt til aktive sportsudøvere. “

-Thomas Brix og John Horsted – træner for U13 drenge i KB

Start med at skrive, og tryk på Enter for at søge