Så glat og nemt at arrangere en tur til så mange mennesker

Et hold ville tage en anden udfordring ved at tage til udlandet ved en fodboldturnering. Træneren fik derfor let kontakt med Cup Specialist og deres rejserådgiver. Sammen planlagde de, hvilken fodboldtur der bedst kunne udfordre og udvikle holdet, både sportsligt og socialt. De bedste destinationer blev valgt, hvilket holdet derefter præsenterede for deres hold. Efter en holdafstemning blev Trofeo Mediterráneo turneringsmuligheden, der ville styrke holdet.

Med en gang var alt på plads, og alt blev organiseret af Cup Specialist, så forældre, trænere og holdledere havde meget sjov under turneringen sammen med deres spillere. På den fine ende af Barcelonas kyst nyder alle det vidunderlige vejr, indkvartering og mad. En aften gik holdet som en hel gruppe og så Barcelona FC spille en kamp på Camp Nou. Glæden ved spillergruppen var mærkbar, forældrene bemærkede, hvordan teamholding forbedres for hver kamp. Endelig kom holdet helt til B-finalen, hvor det stærke hold hjalp holdet, efter at have vundet en 2-0 hvor de lå bagud til et spansk hold. Om aftenen blev sejren fejret med god mad og god stemning. Efter at holdet var ankommet, havde alle fundet flere nye venner og lært meget om sig selv, andre og fodbold.

Dette er blot et af de eksempler, hvor Cupspecialists rejserådgivere har hjulpet hold, både spillere som trænere, for at finde mere motivation til at udvikle sig i deres passion, fodbold. Cup Specialist er passioneret om fodbold og har til formål at bidrage til den skandinaviske fodboldudvikling, samtidig med at folk hjælper med at finde hinanden. Du og dit hold er altid velkommen til at chatte med os, og vi hjælper dig gerne med at finde dine bedste fodbolddestinationer!

BOOK DIN TURNERING FOR NESTE ÅR:

Start med at skrive, og tryk på Enter for at søge

Friendly Match - Salou training groundscupspecialist treningsleir cupresor fotbollresor turnering Heemskerk Cup