VERDENSKLASSE TRÆNINGSLEJRE I EUROPA

CupSpecialist ønsker at inspirere og støtte fodboldhold og spillere til at udmærke sig indenfor deres lidenskab ved at tilbyde internationale træningslejre på topniveau. Vi arbejder tæt sammen med velrenommerede træningsfaciliteter, som vi mener giver den bedste ramme for sportsudvikling og oplevelser både på og uden for banen.

 

En time syd for Barcelona ligger Salou. En træningslejr, der indeholder alt fra 4-stjernet indkvartering til et fodboldanlæg ud over det sædvanlige. Perfekt til senior, elite og bredde, her er der ingen begrænsninger på indholdet. 

Lloret de Mar ligger på Barcelonas nordkyst. Indenfor gåafstand fra hotellet er der to kunstgræspladser og en naturgræsbane. Dette er en meget god budgetmulighed, vi anbefaler for hold, der ønsker en billigere variant.

På Mallorca har du en god kombination af ferieidyl og træningslejr. Flere hoteller i forskellige prisklasser i nærheden af strande og kunstgræspladser. Varmt klima og gode flyforbindelser gør dette til et godt alternativ til mange breddehold.

La-Nucia er et af de bedre faciliteter i Spanien, hvor du får fantastiske træningsforhold i kombination med strandhotel eller lejligheder. Udover fodbold tilbyder anlægget også en række andre faciliteter og gode muligheder for teambuilding.

25 minutter fra Lissabon ligger Jamor-anlægget, som har gode græsbaner inden for gåafstand fra hotellet.Der er også togforbindelse til Lissabon samt gåafstand til strand, hvilket gør dette til et godt rejsemål for forskellige behov. 

Estoril er en lille ferieby 25 minutter fra Lissabon, det perfekte sted for dem, der ønsker at kombinere træningslejr med ferie-, strand- og bybesøg. Indkvartering i nyrenoveret hotel med opvarmet udendørs pool. 

40 minutter fra Amsterdam ligger Heemskerk med to gode muligheder for overnatning. Holdet bor enten på et slot, der er omdannet til vandrehjem eller på et 4-stjernet hotel. Gåafstand til græsbaner ved begge indlogeringssteder. Gode lokale hold til træningskampe og kort afstand til Amsterdam giver mange muligheder for et indholdsrigt ophold.  

En afslappende landsby ca 10 km nord for Emmen og 50 km syd for Groningen med et hyggeligt lille familiehotel og naturgræsbaner indenfor gangafstand. Gode muligheder for træningskampe mod lokale breddehold eller mod hold som Heerenveen for elite.

En time nordvest for kystbyerne Sopot og Gdansk ligger Gniewino med dette fantastiske anlæg, som blandt andre det spanske landshold benyttede under EM i 2012. 4-stjernet sportshotel tilpasset til atleter med flere baner lige uden for døren.  

Gode sportsfaciliteter inden for gåafstand af en stille indkvartering på sportscentret eller på 4-stjernet hotel tættere på centrum for dem, der ønsker det. Uanset hvad er det nemt at organisere en udflugt til den spændende by Prag og gode sportslige rammer for opholdet er på plads. 

Omkring 30 minutter fra Györ ligger den afslappende lille landsby Lipot og Hotel Orchidea. Et lille 4-stjernet Spahotel med have, god mad og kort gåafstand til det velholdte fodboldanlæg, som også bruges af Ungarns ungdomslandshold.

I Side finder man velplejede græsbaner i kombination med fantastiske All-Inclusive hoteller og varmt klima. Tyrkiet anbefales til dem, der ønsker en komplet pakke med 2 daglige sessioner på gode baner og All-Inclusive hoteller.

Start med at skrive, og tryk på Enter for at søge