“Vi er meget glade for at arbejde sammen med de to bedste fodboldlande i Nordeuropa og – ser frem til at sende mange hold fra Norge, Sverige og Danmark til de bedste faciliteter i Europa for træningslejre og turneringer!”

Active Tours AS og mærket Cupspesialisten.no blev grundlagt tilbage i 2011 af 3 barndomsvenner fra Førde i Norge. De etablerede kontor på Ullevaal Stadion i Oslo og startede med at fremme turneringer i Danmark og træningslejre i Tyrkiet og Spanien. Virksomheden voksede hurtigt, og inden for andet år havde vi allerede 3000 rejsende om året på rejse med Cupspecialist.

Kontoret i Portugal

For at være tættere på hjertet af international fodbold – besluttede virksomheden at flytte sin administration og operationer til Ericeira, Portugal – kun 30 minutter vest for Lissabon – hjemsted for de europæiske giganter; Sporting CP og S.L Benfica.

Nu er vi 10 personer, der arbejder her fra kontoret i smukke Ericeira.

NF Academy fodboldakademi

Kort efter ankomsten til Portugal blev et andet stort koncept udtænkt af grundlæggerne af Cup-specialisten – nemlig NF Academy. Det startede i 2015 som et skandinavisk fodboldakademi – for dedikerede og ambitiøse unge spillere, der ønsker at komme til Portugal for at træne og spille turneringer.

 

 

NF Academy har vokset meget siden 2015 – de tilbyder nu en række arrangementer og træningslejre både i og udenfor Skandinavien. Derfor blev det i 2018 besluttet at danne et eget firma for NF Academy.

I dag deler vi kontorer med det store mandskab hos NF Academy – og vi er meget glade for de synergier, vi kan etablere gennem vores samarbejde med dem.

Udvidelse af vores markeder

 

 

I 2017 har vi besluttet at bringe vores koncept og mærke til udlandet uden for Norge, og tilbyde vores produkter til de store hold og klubber fra Danmark og Sverige – nu under det nye mærke Cupspecialist.com

Vi er meget glade for at arbejde sammen med de to bedste fodboldlande i Nordeuropa og – ser frem til at sende mange hold fra Norge, Sverige og Danmark til de bedste faciliteter i Europa på træningslejre og turneringer.

 

Få kendskab til vores CupSpecialist team >>

Book din træningslære og turnering for næste år:

Start med at skrive, og tryk på Enter for at søge

Fotokonkurrence-fodbold-2018